EN FR RO
Pensiune Campulung Muscel Arges Cazare Leresti Pensiunea Amada
 
Pensiunea Amada
Pensiunea Amada
Pensiunea Amada
Pensiunea Amada

Pensiunea Amada

Bine ati venit la pensiunea noastra, situata in inima legendarului si vestitului tinut muscelean in comuna Leresti din judetul Arges.

Din soseaua nationala Pitesti-Campulung-Brasov DN73 la km 54, se desprinde spre stanga un drum care strabate comuna Leresti, ajungand pana la baza masivului Iezer-Papusa.

Muscelul, inzestrat cu monumente ale naturii ca: Piatra Craiului, Papusa si Iezerul, Defileul si Cheile Dambovicioarei, reprezinta una din cele mai frumoase zone ale tarii.

Comuna Leresti se intinde pe o suprafata de 14000 ha, fiind asezata pe partea stanga a Raului Targului.

La rasarit se afla muntele Stramtu si prelungirea acestei culmi muntoase numita “Plaiul oilor”. Acest deal are 970 m in punctul numit “Poiana Fantanii” si 1074 m in cel numit “Poiana Fetii”.

La apus, localitatea este strajuita de muntele Lalu si de prelungirile acestuia: la sud “Magura” , catre centrul comunei “in varf la Iaru” iar in partea de nord “Ferigi”.

Pe fundalul nordic al comunei se proiecteaza muntii Papusa si Iezerul Mare.

Situata in acest taram de poveste, pensiunea Amada va asteapta sa petreceti un rastimp de vis in care sa va bucurati de o atmosfera selecta, sa va delectati cu savoarea imbietoare a bucatelor special preparate dupa pofta inimii si sa descoperiti locuri minunate incarcate de istorie si traditie.

Syndicate content